BALIKESİR / GÖNEN - Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özgür KAÇAN - Okul Müdürü

1978 yılında Kırşehir´de doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Kırşehir´de tamamladım. 2000 yılında  Ömer Halis Demir (Niğde Üniversitesi) Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldum ve aynı yıl Bitlis´te göreve başladım. 2002 - 2007 yılları arasında Bingöl merkezde Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2007 yılında il dışı tayin ile Balıkesir/Gönen de göreve başladım. Gönen Endüstri Meslek Lisesinde Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.2011 yılında Gönen H.Şükriye İpek Anadolu Sağlık Meslek lisesine Okul Müdürü olarak atandım yaklaşık 9 yıl görev yaptıktan sonra  01/07/2020 tarihinde Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin de okul müdürü olarak göreve başladım. 2015 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Bölümünde Tezli Yüksek Lisansı tamamladım.Evli ve 2 çocuk sahibiyim.