BALIKESİR / GÖNEN - Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai TURNA ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etti, öğretmenlerimiz ile istişarede bulundu.

Mrt

Dr. Özgür BOLAT' ın öncülük ettiği 9 ve 10.sınıf öğrencileri ile yürütülen  "Özgüven Projesi"nin ilk oturumunu gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda yapılan program ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile andık.18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun !

Mrt

Alan tanıtım günleri kapsamında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzda bir Masal Koridoru oluşturdular. Okulumuza gelen ortaokul 8.sınıf öğrencilerine bölümlerini tanıttılar ayrıca anaokul öğrencileri için de etkinlikler yaptılar. Yapılan etkinlikler ve oluşturulan Masal Koridoru öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Mrt

Alan tanıtım günleri kapsamında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulumuza gelen ortaokul 8.sınıf öğrencilerine bölümlerini tanıttılar, öğrenciler için çeşitli ikramlıklar hazırladılar.

Mrt

Alan tanıtım günleri kapsamında Gıda Teknolojisi Bölümü alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hem ilçemiz Kaymakam Bey'e hem de okulumuza gelen ortaokul 8.sınıf öğrencilerine bölümlerini tanıttılar, öğrenciler ile beraber çeşitli deneyler yaptılar.

Mrt

İlçemiz Kaymakamı Arslan YURT Bey eşliğinde okulumuzun açılışını gerçekleştirdik.Okul açılışı ve tanıtımı kapsamında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Gıda Teknolojisi bölümü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı  etkinlikler yoğun ilgi gördü.

Mrt

''1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında GÖNDAK Derneği'ni okulumuza davet ettik. Öğrencilerimiz deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrasında yapılacaklar ile ilgili bilgi sahibi oldu ve deprem tatbikatı yaparak öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular.GÖNDAK ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Okulumuz 2019 Gıda Teknolojisi Alanı mezunu olan öğrencilerimiz okulumuza gelerek üniversite tercihi, iş yaşamı, alanın eksi ve artıları gibi konularda Gıda Teknolojisi bölümü okuyan öğrencilerimize tecrübelerini aktardılar.Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü Öğrencilerimizin Kaleminden Mehmet Akif ERSOY..

Ara

Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi  alan öğretmenleri Nilcan İnan ve Hatice Arslangiray rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Gökyüzünü İten Kuş" masalından uyarladıkları etkileşimli tiyatro gösterisini Okul müdürümüz Özgür Kaçan liderliğinde Balıkesir Altıeylül Bengi Anaokulunda sergilediler. Altıeylül Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren ve Bengi Anaokulu yöneticilerine öğretmenlerine ve öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz..

Ara

12. Sınıf Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerimizin Hazırladığı Kostüm Sergimiz..

2024 YKS

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Beden eğitimi öğretmeni Ali ÖZEK ve giyim öğretmeni Aynur KULAKÇIOĞLU emekliye ayrılmışdır hizmetlerinden dolayı kendilerine  teşekkür ediyoruz güzel bir emeklilik hayatları ıolmasını diliyoruz.